ǂthe ǂimpact of technological processing of grape and wine

Povzetek

Biogenic amines in red wine

Ključne besede

vino;biogeni amini;rdeče vino;tehnološki postopki;fermentacija;mikrobiološka dekarboksilacija;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija: UL FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 663.252:547.233:615.3
COBISS: 4320120 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1127
Št. prenosov: 192
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 249-261
Letnik: ǂLetn. ǂ101
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: sep. 2013
DOI: 10.2478/acas-2013-0021
ID: 9105720