magistrsko delo
Katja Richter (Avtor), Marjeta Godler (Mentor)

Povzetek

Oblikovanje sladkorne čipke

Ključne besede

kulinarične tekstilije;jedilna čipka;idrijska čipka;biorazgradnja;trajnost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Založnik: [K. Richter]
UDK: 391
COBISS: 3194224 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1116
Št. prenosov: 517
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Sugar lace design
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v. Ljubljani, Naravoslovnotehniška fak., Oddelek za tekstilstvo
Strani: XIV, 86 f.
ID: 9115041
Priporočena dela:
, magistrsko delo
, diplomsko delo
, ni podatka o podnaslovu