Dejan Križaj (Avtor), Eva Horvat (Avtor)

Povzetek

Assessing innovation potential in Slovene culinary events

Ključne besede

systems thinking;tourism;complex systems;MODSIM;modeling;simulation;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UP - Univerza na Primorskem
UDK: 338.48:001.895
COBISS: 1538190788 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1855-3303
Matična publikacija: Academica turistica
Št. ogledov: 2405
Št. prenosov: 71
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: invoativnost v turizmu;kulinarične prireditve;nacionalna turistična promocija;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 75-84, 110
Letnik: ǂYear ǂ8
Zvezek: ǂno. ǂ2
Čas izdaje: nov. 2015
ID: 9160164
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, diplomsko delo
, diplomska naloga