diplomsko delo

Povzetek

Kulinarični turizem in značilnosti sodobnega gurmana

Ključne besede

gurmani;foodie;Kulinarika;Turizem in gastronomija;Družboslovne ankete;Diplomska dela;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FDV - Fakulteta za družbene vede
Založnik: [B. Jovanović]
UDK: 338.48:641.5:303(043.2)
COBISS: 34418269 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 684
Št. prenosov: 218
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Cooking;Tourism and gastronomy;Social surveys;Graduate theses;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede
Strani: 80 f.
ID: 9223609