| Language: | English | 
|---|---|
| Year of publishing: | 2017 | 
| Typology: | 2.11 - Undergraduate Thesis | 
| Organization: | UNG VŠVV - College of Viticulture and Enology | 
| Publisher: | [G. Cernigoi] | 
| UDC: | 634.8+663.2 | 
| COBISS: | 4844283   | 
| Views: | 4877 | 
| Downloads: | 309 | 
| Average score: | 0 (0 votes) | 
| Metadata: |                       | 
| Secondary language: | Slovenian | 
|---|---|
| Secondary title: | Ekologija naravnih vinskih kvasovk in enoloski potencial | 
| Secondary abstract: | Namen študije je bil preučevanje in selekcija avtohtonih kvasovk Saccharomyces cerevisiae in ne-konvencionalnih kvasovk, ki so bile izolirane tekom te in prejšnje študije, ter jih s pomočjo izvedbe vinifikacijskega poskusa v manjšem obsegu ovrednotiti ali so primerne za proizvodnjo vina. | 
| Secondary keywords: | diplomske naloge;ne-konvencionalne kvasovke;spontana fermentacija;selekcija; | 
| URN: | URN:SI:UNG | 
| Type (COBISS): | Bachelor thesis/paper | 
| Thesis comment: | Univ. v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo | 
| Pages: | X, 25 str. | 
| ID: | 10850309 |