| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2017 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UNG VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo | 
| Založnik: | [G. Cernigoi] | 
| UDK: | 634.8+663.2 | 
| COBISS: | 4844283   | 
| Št. ogledov: | 4877 | 
| Št. prenosov: | 309 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Ekologija naravnih vinskih kvasovk in enoloski potencial | 
| Sekundarni povzetek: | Namen študije je bil preučevanje in selekcija avtohtonih kvasovk Saccharomyces cerevisiae in ne-konvencionalnih kvasovk, ki so bile izolirane tekom te in prejšnje študije, ter jih s pomočjo izvedbe vinifikacijskega poskusa v manjšem obsegu ovrednotiti ali so primerne za proizvodnjo vina. | 
| Sekundarne ključne besede: | diplomske naloge;ne-konvencionalne kvasovke;spontana fermentacija;selekcija; | 
| URN: | URN:SI:UNG | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo | 
| Strani: | X, 25 str. | 
| ID: | 10850309 |