Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UNG VŠVV - Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo |
Založnik: | [G. Cernigoi] |
UDK: | 634.8+663.2 |
COBISS: | 4844283 |
Št. ogledov: | 4877 |
Št. prenosov: | 309 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Ekologija naravnih vinskih kvasovk in enoloski potencial |
Sekundarni povzetek: | Namen študije je bil preučevanje in selekcija avtohtonih kvasovk Saccharomyces cerevisiae in ne-konvencionalnih kvasovk, ki so bile izolirane tekom te in prejšnje študije, ter jih s pomočjo izvedbe vinifikacijskega poskusa v manjšem obsegu ovrednotiti ali so primerne za proizvodnjo vina. |
Sekundarne ključne besede: | diplomske naloge;ne-konvencionalne kvasovke;spontana fermentacija;selekcija; |
URN: | URN:SI:UNG |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Novi Gorici, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo |
Strani: | X, 25 str. |
ID: | 10850309 |