Martina Puc (Author), Jerneja Kožar (Author), Karmen Treven (Author), Mojca Korošec (Author)

Abstract

Propolis je prepoznavno živilo na slovenskem trgu, pogosto pa se pojavlja tudi kot sestavina prehranskih dopolnil. Ker propolis ni običajno živilo, mora potrošnik poznati in razumeti njegove lastnosti. E-publikacija Propolis v prehranskih dopolnilih zato opredeljuje osnovne značilnosti propolisa, njegovo uporabnost v prehrani, vsebnost hranil in pridobivanje.

Keywords

elektronske knjige;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Typology: 2.02 - Professional Monograph
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: Covirias
UDC: 613.292:638.17(0.034.2)
COBISS: 296273152 Link will open in a new window
ISBN: 978-961-94432-1-7
Views: 805
Downloads: 198
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: Slovenian
Secondary keywords: Propolis;Prehrana;Prehranski dodatki;Vsebnost;
URN: URN:NBN:SI
Type (COBISS): Professional work
Embargo end date (OpenAIRE): 2019-06-30
Pages: 29 str.
ID: 11031159