| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2018 | 
| Tipologija: | 2.02 - Strokovna monografija | 
| Organizacija: | UL ZF - Zdravstvena fakulteta | 
| Založnik: | Covirias | 
| UDK: | 613.288(0.034.2) | 
| COBISS: | 296299264   | 
| ISBN: | 978-961-94432-2-4 | 
| Št. ogledov: | 1020 | 
| Št. prenosov: | 227 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarne ključne besede: | Maščobe;Prehrana;Prehranski dodatki;Vsebnost;Maščobne kisline; | 
|---|---|
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Strokovno delo | 
| Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2019-06-30 | 
| Strani: | 73 str. | 
| ID: | 11031154 |