Martina Puc (Avtor), Tjaša Lipovšek (Avtor), Tina Thaler (Avtor), Zala Vidic (Avtor), Alan Kacin (Avtor), Petra Golja (Avtor)

Povzetek

Maščobe in maščobne kisline imajo pomembno vlogo v naši prehrani. Pogosto se pojavljajo tudi kot sestavina prehranskih dopolnil. Publikacija zato opredeljuje njihov pomen, sestavo, način pridobivanja in vlogo v prehranskih dopolnilih na slovenskem trgu.

Ključne besede

elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.02 - Strokovna monografija
Organizacija: UL ZF - Zdravstvena fakulteta
Založnik: Covirias
UDK: 613.288(0.034.2)
COBISS: 296299264 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-94432-2-4
Št. ogledov: 1020
Št. prenosov: 227
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarne ključne besede: Maščobe;Prehrana;Prehranski dodatki;Vsebnost;Maščobne kisline;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Strokovno delo
Konec prepovedi (OpenAIRE): 2019-06-30
Strani: 73 str.
ID: 11031154
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu