Martina Puc (Avtor), Jerneja Kožar (Avtor), Karmen Treven (Avtor), Mojca Korošec (Avtor)

Povzetek

Propolis je prepoznavno živilo na slovenskem trgu, pogosto pa se pojavlja tudi kot sestavina prehranskih dopolnil. Ker propolis ni običajno živilo, mora potrošnik poznati in razumeti njegove lastnosti. E-publikacija Propolis v prehranskih dopolnilih zato opredeljuje osnovne značilnosti propolisa, njegovo uporabnost v prehrani, vsebnost hranil in pridobivanje.

Ključne besede

elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.02 - Strokovna monografija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Covirias
UDK: 613.292:638.17(0.034.2)
COBISS: 296273152 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-94432-1-7
Št. ogledov: 805
Št. prenosov: 198
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: Propolis;Prehrana;Prehranski dodatki;Vsebnost;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Strokovno delo
Konec prepovedi (OpenAIRE): 2019-06-30
Strani: 29 str.
ID: 11031159