| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2019 | 
| Tipologija: | 2.02 - Strokovna monografija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Covirias | 
| UDK: | 613.292:638.178.2(0.034.2) | 
| COBISS: | 298662144   | 
| ISBN: | 978-961-94432-3-1 | 
| Št. ogledov: | 794 | 
| Št. prenosov: | 201 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarne ključne besede: | Prehranski dodatki;Cvetni prah;Vsebnost;Hranilna vrednost; | 
|---|---|
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Strokovno delo | 
| Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2019-06-30 | 
| Strani: | 19 str. | 
| ID: | 11031152 |