magistrsko delo s področja živilstva
Petra Kasenburger (Author), Terezija Golob (Mentor)

Abstract

Prehranjevalne navade in ocena hranilnih vrednosti toplih malic v podjetjih z organizirano prehrano

Keywords

prehrana;prehranjevalne navade odraslih;družbena prehrana;prehrana delavcev;dnevni vnos hranil;hranilna vrednost;kemijska sestava;beljakovine;maščobe;maščobne kisline;sol;ogljikovi hidrati;prehranska vlaknina;energijska vrednost;energijski delež;energijska gostota;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Typology: 2.09 - Master's Thesis
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva]
UDC: 613.2-057.1+641.1:543.06
COBISS: 3998840 Link will open in a new window
Views: 337
Downloads: 71
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary title: Eating habits and assessment of nutritional value of meals from public canteens
Secondary keywords: nutrition;eating habits of adults;community nutrition;nutrition of workers;dietary reference intake;nutritional values;chemical composition;proteins;fats;fatty acids;salt;carbohydrates;fibres;energy intake;energy values;energy density;nutrition energy density;
Type (COBISS): Master's thesis
Thesis comment: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva
Pages: XIII, 99 f., [7] f. pril.
ID: 12014834