diplomsko delo, univerzitetni študij
Katja Lovrenčič (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Vrednotenje hranilnih vrednosti toplih malic iz dveh obratov družbene prehrane

Ključne besede

prehrana delavcev;družbena prehrana;populacijske skupine;tople malice;vnos hranil;hranilna vrednost;energijska vrednost;kemijska sestava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Lovrenčič]
UDK: 613.2-057.1+641.1:543.06
COBISS: 3919224 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1226
Št. prenosov: 292
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂassessment of nutritional value of warm meals from two public canteens
Sekundarne ključne besede: nutrition;population groups;workers;community nutrition;public canteens;warm meals;nutrients intake;nutritional values;energy values;chemical composition;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 67 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;
ID: 23583
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij