diplomsko delo, univerzitetni študij
Sara Vajdič (Avtor), Helena Abramovič (Recenzent), Marjan Simčič (Mentor), Jasna Bertoncelj (Komentor)

Povzetek

Vsebnost makrohranil v celodnevni prehrani srednješolcev

Ključne besede

prehrana;populacijske skupine;prehrana mladostnikov;srednješolci;celodnevna prehrana;makrohranila;beljakovine;maščobe;ogljikovi hidrati s prehransko vlaknino;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Vajdič]
UDK: 613.2-053.6:641.1:543.2/.9
COBISS: 3900792 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1226
Št. prenosov: 518
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Macronutrients intake in daily meals of secondary school students
Sekundarne ključne besede: nutrition;population groups;adolescent nutrition;secondary school students;whole day diet;macronutrients;proteins;fats;carbohydrates;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 61 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;chemical methods of analysis;
ID: 23578