diplomsko delo, univerzitetni študij
Anita Žnidar (Avtor), Marjan Simčič (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Vsebnost beljakovin in prehranske vlaknine v celodnevnih obrokih slovenske vojske

Ključne besede

prehrana;prehrana vojakov;celodnevni obroki;Slovenska vojska;beljakovine;skupna prehranska vlaknina;netopna prehranska vlaknina;topna prehranska vlaknina;maščobe;ogljikovi hidrati;energijski deleži;energijska vrednost;jedilniki v vojašnicah;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Žnidar]
UDK: 613.2-057.36:641.1:543.61
COBISS: 3385976 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1420
Št. prenosov: 394
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂcontent of proteins and dietary fibre in military daily meals of Slovenian army
Sekundarne ključne besede: nutrition;military nutrition;daily meals;Slovenian army;proteins;total dietary fibre;insoluble dietary fibre;soluble dietary fibre;fats;carbohydrates;energy value;energy percent;military rations;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 57 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 23401
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij