laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
Tatjana Košmerl (Author), Milica Kač (Author), Lucija Zupančič-Kralj (Reviewer), Janez Hribar (Reviewer), Rajko Vidrih (Reviewer)

Abstract

Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina

Keywords

vino;mošt;kemijska analiza;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Source: Ljubljana
Typology: 2.05 - Videolectures and teaching material
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDC: 663.2:543.06(075.8)(076.5)
COBISS: 248749056 Link will open in a new window
ISBN: 978-961-6333-82-5
Views: 5020
Downloads: 515
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary keywords: Vino;Vaje za visoke šole;Kemijska analiza;Mošt;
URN: URN:NBN:SI
Type (COBISS): Higher education textbook
Keywords (UDC): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;
ID: 12255877
Recommended works:
, laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
, laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
, permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce