diplomsko delo, univerzitetni študij
Tjaša Prevc (Author), Rajko Vidrih (Reviewer), Nataša Šegatin (Mentor), Nataša Poklar Ulrih (Co-mentor)

Abstract

Povezava dielektrične konstante in maščobnih števil modelnih lipidnih sistemov

Keywords

dielektrične lastnosti;sončnično olje;modelni lipidni sistemi;dielektrična konstanta;faktor dielektričnih izgub;maščobna števila;kislinsko število;jodovo število;peroksidno število;p-anizidniska vrednost;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Source: Ljubljana
Typology: 2.11 - Undergraduate Thesis
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: [T. Prevc]
UDC: 544.03+543.632+537.226.2:664.3
COBISS: 3807608 Link will open in a new window
Views: 1248
Downloads: 276
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary title: ǂThe ǂcorrelation between the dielectric constant and fatty values in model lipid systems
Secondary keywords: dielectric properties;sunflower oil;model lipid systems;dielectric constant;dielectric loss factor;fatty values;acid value;iodine value;peroxide value;p-anisidine value;
Type (COBISS): Undergraduate thesis
Thesis comment: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Pages: XII, 67 f., [17] f. pril.
Keywords (UDC): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;physical chemistry;fizikalna kemija;physical properties and phenomena;constants;effects acting on state and properties of matter;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;physics;fizika;electricity;magnetism;electromagnetism;elektrika;magnetizem;elektromagnetizem;static electricity;electrostatics;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;edible oils and fats;margarine;protein foodstuffs;jedilna olja in maščobe;margarina;beljakovinska živila;
ID: 23547
Recommended works:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa