Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [K. Govekar] |
UDK: | 664.64:543.2/.9 |
COBISS: | 3895160 |
Št. ogledov: | 1345 |
Št. prenosov: | 285 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Quality of baking powder |
Sekundarne ključne besede: | baking;baking powders;sponge cakes;spectrophotometric methods;phosphates;content of phosphates;sensory analysis;texture profile analysis; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 62 f., [3] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;chemical methods of analysis; |
ID: | 23572 |