diplomsko delo, univerzitetni študij
Nataša Kušar (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Andrej Plestenjak (Mentor)

Povzetek

Vpliv kislega testa na kakovost toasta

Ključne besede

pekovski izdelki;kislo testo;toast;mlečnokislinske bakterije;kislinska stopnja;vrednost pH;senzorične lastnosti;plesni;trajnost svežine sredice toasta;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 664.66.002:543.9:539.53:579.67
COBISS: 3202936 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1508
Št. prenosov: 341
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of sourdough on toast bread quality
Sekundarne ključne besede: bakery products;sourdough;toast bread;lactic acid bacteria;acidity level;pH value;sensory properties;moulds;shelf life;freshness;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XI, 73 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;baking;bread;flour confectionery;pekarstvo;kruh;peciva;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;physics;fizika;physical nature of matter;fizikalna zgradba snovi;properties of materials affecting deformability;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;
ID: 23360
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij