Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Prevc] |
UDK: | 544.03+543.632+537.226.2:664.3 |
COBISS: | 3807608 |
Št. ogledov: | 1248 |
Št. prenosov: | 276 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂcorrelation between the dielectric constant and fatty values in model lipid systems |
Sekundarne ključne besede: | dielectric properties;sunflower oil;model lipid systems;dielectric constant;dielectric loss factor;fatty values;acid value;iodine value;peroxide value;p-anisidine value; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 67 f., [17] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;physical chemistry;fizikalna kemija;physical properties and phenomena;constants;effects acting on state and properties of matter;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;physics;fizika;electricity;magnetism;electromagnetism;elektrika;magnetizem;elektromagnetizem;static electricity;electrostatics;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;edible oils and fats;margarine;protein foodstuffs;jedilna olja in maščobe;margarina;beljakovinska živila; |
ID: | 23547 |