diplomsko delo, univerzitetni študij
Tjaša Prevc (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Nataša Šegatin (Mentor), Nataša Poklar Ulrih (Komentor)

Povzetek

Povezava dielektrične konstante in maščobnih števil modelnih lipidnih sistemov

Ključne besede

dielektrične lastnosti;sončnično olje;modelni lipidni sistemi;dielektrična konstanta;faktor dielektričnih izgub;maščobna števila;kislinsko število;jodovo število;peroksidno število;p-anizidniska vrednost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Prevc]
UDK: 544.03+543.632+537.226.2:664.3
COBISS: 3807608 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1248
Št. prenosov: 276
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂcorrelation between the dielectric constant and fatty values in model lipid systems
Sekundarne ključne besede: dielectric properties;sunflower oil;model lipid systems;dielectric constant;dielectric loss factor;fatty values;acid value;iodine value;peroxide value;p-anisidine value;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 67 f., [17] f. pril.
Ključne besede (UDK): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;physical chemistry;fizikalna kemija;physical properties and phenomena;constants;effects acting on state and properties of matter;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;physics;fizika;electricity;magnetism;electromagnetism;elektrika;magnetizem;elektromagnetizem;static electricity;electrostatics;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;edible oils and fats;margarine;protein foodstuffs;jedilna olja in maščobe;margarina;beljakovinska živila;
ID: 23547
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa