[diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa]
Karidija Caf (Author), Željko Knez (Mentor), Mojca Škerget (Co-mentor)

Abstract

Stabilizacija maščob v živilskih izdelkih z antioksidanti : [diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa]

Keywords

oksidacija;eksogeni faktorji;oksidacija maščob;antioksidanti;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Typology: 2.11 - Undergraduate Thesis
Organization: UM FKKT - Faculty of Chemistry and Chemical Engineering
Publisher: [K. Caf]
UDC: 543.24(043.2)
COBISS: 9539350 Link will open in a new window
Views: 3561
Downloads: 0
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
URN: URN:SI:UM:
Type (COBISS): Undergraduate thesis
Pages: 43 f.
ID: 8710227