doktorska disertacija
Simona Urbančič (Avtor), Rajko Vidrih (Mentor), Rajko Vidrih (Član komisije za zagovor), Tatjana Košmerl (Član komisije za zagovor), Lucija Zupančič-Kralj (Član komisije za zagovor)

Povzetek

Vpliv zeliščnih ekstraktov na oksidacijo maščob in nastanek akrilamida med cvrtjem krompirja

Ključne besede

cvrtje;rastlinska olja;repično olje;sončnično olje;sojino olje;oksidacija maščob;antioksidanti;ekstrakti rožmarina;ocvrt krompirček;polarne spojine;malonaldehid;akrilamid;disertacije;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Urbančič]
UDK: 664.34:641.522.2:615.9(043.3)=163.6
COBISS: 796791 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1321
Št. prenosov: 311
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of herbal extracts on oxidation of fats and formation of acrylamide during frying of potato
Sekundarne ključne besede: frying;vegetable oils;rapeseed oil;sunflower oil;soy oil;oxidation;antioxidants;rosemary extracts;French fries;polar compunds;malonaldehyde;acrylamide;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak.
Strani: XV, 167, [6] f.
ID: 8904077
Priporočena dela:
, diplomska naloga visokošolskega strokovnega študijskega programa
, diplomsko delo visokošolskega študija
, [diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa]