| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [S. Urbančič] |
| UDK: | 664.34:641.522.2:615.9(043.3)=163.6 |
| COBISS: |
796791
|
| Št. ogledov: | 1321 |
| Št. prenosov: | 311 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of herbal extracts on oxidation of fats and formation of acrylamide during frying of potato |
| Sekundarne ključne besede: | frying;vegetable oils;rapeseed oil;sunflower oil;soy oil;oxidation;antioxidants;rosemary extracts;French fries;polar compunds;malonaldehyde;acrylamide; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
| Strani: | XV, 167, [6] f. |
| ID: | 8904077 |