[diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa]
Karidija Caf (Avtor), Željko Knez (Mentor), Mojca Škerget (Komentor)

Povzetek

Stabilizacija maščob v živilskih izdelkih z antioksidanti : [diplomsko delo visokošolskega strokovnega študijskega programa]

Ključne besede

oksidacija;eksogeni faktorji;oksidacija maščob;antioksidanti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Založnik: [K. Caf]
UDK: 543.24(043.2)
COBISS: 9539350 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 3561
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: 43 f.
ID: 8710227