Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
UDK: | 634.54:547.972 |
COBISS: | 6373753 |
ISSN: | 0308-8146 |
Matična publikacija: | Food chemistry |
Št. ogledov: | 1224 |
Št. prenosov: | 422 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | leska;lešnik;jedrca;fenoli;fenolne spojine;antioksidanti;flavanoli;analitične metode; |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 1100-1106 |
Letnik: | ǂVol. ǂ124 |
Zvezek: | ǂIssue ǂ3 |
Čas izdaje: | 2011 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2010.06.011 |
ID: | 1032397 |