| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2011 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 634.54:547.972 | 
| COBISS: | 6373753   | 
| ISSN: | 0308-8146 | 
| Matična publikacija: | Food chemistry | 
| Št. ogledov: | 1224 | 
| Št. prenosov: | 422 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | leska;lešnik;jedrca;fenoli;fenolne spojine;antioksidanti;flavanoli;analitične metode; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 1100-1106 | 
| Letnik: | ǂVol. ǂ124 | 
| Zvezek: | ǂIssue ǂ3 | 
| Čas izdaje: | 2011 | 
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2010.06.011 | 
| ID: | 1032397 |