Povzetek

HPLC-MS identification of phenols in hazelnut (Corylus avellana L.) kernels

Ključne besede

hazelnuts;kernels;HPLC-MS;phenolic compounds;flavanols;antioxidant activity;phenols;analythical methods;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.54:547.972
COBISS: 6373753 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0308-8146
Matična publikacija: Food chemistry
Št. ogledov: 1224
Št. prenosov: 422
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: leska;lešnik;jedrca;fenoli;fenolne spojine;antioksidanti;flavanoli;analitične metode;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 1100-1106
Letnik: ǂVol. ǂ124
Zvezek: ǂIssue ǂ3
Čas izdaje: 2011
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.06.011
ID: 1032397