Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
UDK: | 634:547.972 |
COBISS: | 7198841 |
ISSN: | 0308-8146 |
Matična publikacija: | Food chemistry |
Št. ogledov: | 972 |
Št. prenosov: | 325 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | jagodičevje;polifenoli;divje sorte;kultivarji;fenoli;fenolne spojine;antioksidanti;flavanoli; |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 2138-2146 |
Letnik: | ǂVol. ǂ135 |
Zvezek: | ǂIssue ǂ4 |
Čas izdaje: | 2012 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2012.06.115 |
ID: | 1032521 |