| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 634:547.972 |
| COBISS: |
7198841
|
| ISSN: | 0308-8146 |
| Matična publikacija: | Food chemistry |
| Št. ogledov: | 972 |
| Št. prenosov: | 325 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | jagodičevje;polifenoli;divje sorte;kultivarji;fenoli;fenolne spojine;antioksidanti;flavanoli; |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 2138-2146 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ135 |
| Zvezek: | ǂIssue ǂ4 |
| Čas izdaje: | 2012 |
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2012.06.115 |
| ID: | 1032521 |