Povzetek

HPLC-MSn identification and quantification of flavonol glycosides in 28 wild and cultivated berry species

Ključne besede

berry species;flavanols;HPLC-MS;phenolic compounds;polyphenols;phenols;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634:547.972
COBISS: 7198841 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0308-8146
Matična publikacija: Food chemistry
Št. ogledov: 972
Št. prenosov: 325
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: jagodičevje;polifenoli;divje sorte;kultivarji;fenoli;fenolne spojine;antioksidanti;flavanoli;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 2138-2146
Letnik: ǂVol. ǂ135
Zvezek: ǂIssue ǂ4
Čas izdaje: 2012
DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.06.115
ID: 1032521