Povzetek

Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species

Ključne besede

berry species;flavanols;organic acids;fruit quality;phenolic compounds;sugars;polyphenols;phenols;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634:547.972
COBISS: 7220345 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0022-1147
Št. ogledov: 1508
Št. prenosov: 364
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: jagodičevje;polifenoli;divje sorte;kultivarji;fenoli;fenolne spojine;organske kisline;flavanoli;kakovost plodov;sladkorji;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. C1064-C1070
Letnik: ǂVol. ǂ77
Zvezek: ǂIssue ǂ10
Čas izdaje: 2012
DOI: 10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x
ID: 1032522