Ana Slatnar (Avtor), Urška Klančar (Avtor), Franci Štampar (Avtor), Robert Veberič (Avtor)

Povzetek

Effect of drying of figs (Ficus carica L.) on the content of sugars, organic acids and phenolic compounds

Ključne besede

smokva;figa;sušenje;sladkorji;organske kisline;fenoli;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634
COBISS: 6834297 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 1323
Št. prenosov: 234
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: drying;figs;organic acids;sugars;phenolics;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 11696-11702
Letnik: ǂVol. ǂ59
Zvezek: ǂNo. ǂ21
Čas izdaje: 2011
DOI: 10.1021/jf202707y
ID: 1032462