| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 543 |
| COBISS: |
6031737
|
| ISSN: | 0308-8146 |
| Matična publikacija: | Food chemistry |
| Št. ogledov: | 1479 |
| Št. prenosov: | 339 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | persimmon;organic acids;sugars;phenolic compounds;carotenoids; |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 477-483 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ119 |
| Zvezek: | ǂNo. ǂ2 |
| Čas izdaje: | 2010 |
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2009.06.044 |
| ID: | 1032318 |