Povzetek

Comparative study of primary and secondary metabolites in apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars

Ključne besede

sadjarstvo;marelica;sorte;metaboliti;kemična sestava;fenoli;fenolne spojine;ogljikovi hidrati;organske kisline;barva ploda;fruit growing;apricots;cultivars;metabolites;phenols;phenolic compounds;carbohydrates;organic acids;colour parameters;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.2:631.524.5/.7
COBISS: 6551417 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0022-5142
Št. ogledov: 1215
Št. prenosov: 369
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 860-866
Letnik: ǂVol. ǂ91
Zvezek: ǂIssue ǂ5
Čas izdaje: 2011
DOI: 10.1002/jsfa.4257
ID: 1032427