| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [K. Trtnik] |
| UDK: | 634.737:631.526.32:547.97(043.2) |
| COBISS: |
8081017
|
| Št. ogledov: | 486 |
| Št. prenosov: | 122 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening |
| Sekundarne ključne besede: | fruit growing;highbush blueberry;anthocyans;sugars;organic acids;phenolic compounds;fruits; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
| Strani: | XI, 37, [5] f. |
| ID: | 11591746 |