| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [K. Trtnik] | 
| UDK: | 634.737:631.526.32:547.97(043.2) | 
| COBISS: | 8081017   | 
| Št. ogledov: | 486 | 
| Št. prenosov: | 122 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening | 
| Sekundarne ključne besede: | fruit growing;highbush blueberry;anthocyans;sugars;organic acids;phenolic compounds;fruits; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo | 
| Strani: | XI, 37, [5] f. | 
| ID: | 11591746 |