Povzetek

Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot

Ključne besede

črni ribez;sorte;glivična okužba;drepanopeziza ribis;septoria ribis;sladkorji;organske kisline;fenolne spojine;black currant;cultivars;sugars;organic acids;phenolic compounds;septora leaf spot;black currant leaf spot;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
UDK: 634.72
COBISS: 7389817 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0304-4238
Št. ogledov: 1032
Št. prenosov: 297
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 399-409
Zvezek: ǂVol. ǂ150
Čas izdaje: 2013
DOI: 10.1016/j.scienta.2012.11.038
ID: 1445215