| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2009 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 634.1 | 
| COBISS: | 6022777   | 
| ISSN: | 1581-9175 | 
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica | 
| Št. ogledov: | 919 | 
| Št. prenosov: | 337 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | jablana;malus pumila;tehnološka zrelost;fenolne spojine;užitna zrelost;organske kisline;sladkorji; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 17-29 | 
| Letnik: | ǂLet. ǂ93 | 
| Zvezek: | ǂŠt. ǂ1 | 
| Čas izdaje: | 2009 | 
| ID: | 1732639 |