Povzetek

Changes in the inner quality parameters of apple fruit from technological to edible maturity

Ključne besede

apples;fruits;storage;phenolic compounds;technological maturity;sugars;organic acids;edible maturity;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 634.1
COBISS: 6022777 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 919
Št. prenosov: 337
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: jablana;malus pumila;tehnološka zrelost;fenolne spojine;užitna zrelost;organske kisline;sladkorji;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 17-29
Letnik: ǂLet. ǂ93
Zvezek: ǂŠt. ǂ1
Čas izdaje: 2009
ID: 1732639