Povzetek

Low leaf to fruit ratio delays fruit maturity of 'Lapins' sweet cherry on Gisela 5

Ključne besede

cherries;prunus avium;leaf to fruit ratio;ripening;fruit quality;phenolic compounds;sugars;organic acids;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.232
COBISS: 6348153 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0304-4238
Št. ogledov: 1229
Št. prenosov: 339
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: češnja;zorenje;kakovost plodov;sladkorji;organske kisline;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 33-36
Letnik: ǂVol. ǂ126
Zvezek: ǂNo. ǂ1
Čas izdaje: 2010
ID: 1445037