Povzetek

Sweet cherry pomological and biochemical characteristics influenced by rootstock

Ključne besede

antioksidanti;češnja;prunus avium;sladkorji;kisline;pridelek;teža plodov;antociani;polifenoli;cherries;organic acids;phenolics;anthocyanins;yield;fruit weight;firmness;soluble solids;titratable acidity;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.1/.7
COBISS: 6252665 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 1440
Št. prenosov: 447
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 4928-4933
Letnik: ǂVol. ǂ58
Zvezek: ǂNo. ǂ8
Čas izdaje: 2010
DOI: 10.1021/jf903755b
ID: 1032361