Valentina Schmitzer (Avtor), Ana Slatnar (Avtor), Robert Veberič (Avtor), Franci Štampar (Avtor), Anita Solar (Avtor)

Povzetek

Roasting affects phenolic composition and antioxidative activity of hazelnuts (Corylus avellana L.)

Ključne besede

sadjarstvo;leska;polifenoli;praženi lešniki;fenoli;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634
COBISS: 6484857 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0022-1147
Št. ogledov: 962
Št. prenosov: 296
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. S14-S19
Letnik: ǂVol. ǂ76
Zvezek: ǂNo. ǂ1
Čas izdaje: 2011
DOI: 10.1111/j.1750-3841.2010.01898.x
ID: 1032418