Ciril Varga (Avtor), Vladimir Strelec (Avtor), Marko Volk (Avtor)

Povzetek

The authors had studied the possibility of the use of various types of poultrymeat, factors which could have and adverse impact upon the microbiological quality of the raw material, which technology of meat products production and quality of products.

Ključne besede

poultry meat;quality;technology;quality of products;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.09 - Objavljeni strokovni prispevek na konferenci
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
UDK: 637.5
COBISS: 1692972 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1330-7142
Št. ogledov: 1064
Št. prenosov: 85
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: meso;piščančje meso;kakovost;izdelki iz mesa;tehnologija;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Znanstveno delo
Strani: Str. 49-52
ID: 10850490
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, gradivo za 2. letnik