| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2000 | 
| Tipologija: | 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci | 
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede | 
| UDK: | 637.5.04/.07 | 
| COBISS: | 
                
                    1693228
                     
                
             | 
        
| ISSN: | 1330-7142 | 
| Št. ogledov: | 811 | 
| Št. prenosov: | 80 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | meso;piščančje meso;organoleptična ocena mesa;perutninske maščobe;dodane maščobe; | 
| URN: | URN:SI:UM: | 
| Vrsta dela (COBISS): | Znanstveno delo | 
| Strani: | Str. 57-60 | 
| ID: | 10850489 |