| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | S. Levstek] | 
| UDK: | 579.67:637.54:614.3 | 
| COBISS: | 
                
                    4611704
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 300 | 
| Št. prenosov: | 50 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Poultry consumers and meat handlers awareness and knowledge related to microbiological risk | 
| Sekundarne ključne besede: | food safety;microbiological risk;poultry;pathogens;Campylobacter;campylobacteriosis;good housekeeping practices;good hygiene practices;consumers;meat handlers; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 55 f., [9] f. pril. | 
| ID: | 12018996 |