Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | S. Levstek] |
UDK: | 579.67:637.54:614.3 |
COBISS: | 4611704 |
Št. ogledov: | 300 |
Št. prenosov: | 50 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Poultry consumers and meat handlers awareness and knowledge related to microbiological risk |
Sekundarne ključne besede: | food safety;microbiological risk;poultry;pathogens;Campylobacter;campylobacteriosis;good housekeeping practices;good hygiene practices;consumers;meat handlers; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 55 f., [9] f. pril. |
ID: | 12018996 |