diplomsko delo, univerzitetni študij
Sonja Levstek (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Sonja Smole Možina (Mentor), Mojca Jevšnik (Komentor)

Povzetek

Zavedanje in znanje slovenskih potrošnikov in delavcev v perutninski industriji o mikrobiološkem tveganju pri pripravi piščančjega mesa

Ključne besede

varnost živil;mikrobiološko tveganje;perutnina;patogeni mikroorganizmi;Campylobacter;kampilobakterioza;dobra gospodinjska praksa;dobra higienska praksa;potrošniki;delavci;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: S. Levstek]
UDK: 579.67:637.54:614.3
COBISS: 4611704 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 300
Št. prenosov: 50
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Poultry consumers and meat handlers awareness and knowledge related to microbiological risk
Sekundarne ključne besede: food safety;microbiological risk;poultry;pathogens;Campylobacter;campylobacteriosis;good housekeeping practices;good hygiene practices;consumers;meat handlers;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 55 f., [9] f. pril.
ID: 12018996