| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 579.67+579.24:547.9 |
| COBISS: |
3227256
|
| Št. ogledov: | 294 |
| Št. prenosov: | 59 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of rosemary extracts (Rosmarinus officinalis L.) against Campylobacter sp. |
| Sekundarne ključne besede: | pathogens;Campylobacter;growth of microorganisms;rosemary extracts;antimicrobial activity;carnosic acid;resistance mechanisms;minimal inhibitory concentration; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XI, 63 f. |
| ID: | 12021374 |