| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2009 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. Arzenšek] |
| UDK: | 579.24:582.929.4 |
| COBISS: |
3632760
|
| Št. ogledov: | 3861 |
| Št. prenosov: | 420 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of rosemary extracts against Alicyclobacillus acidoterrestris |
| Sekundarne ključne besede: | spoiling bacteria;Alicyclobacillus;Alicyclobacillus acidoterrestris;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;rosemary extracts;antimicrobial activity;carnosic acid;minimal inhibitory concentration;minimal bactericidal concentration; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 66 f. |
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;botany;botanika;systematic botany;sistematska botanika;asteridae; |
| ID: | 23482 |