Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Arzenšek] |
UDK: | 579.24:582.929.4 |
COBISS: | 3632760 |
Št. ogledov: | 2122 |
Št. prenosov: | 331 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of rosemary extracts against Alicyclobacillus acidoterrestris |
Sekundarne ključne besede: | spoiling bacteria;Alicyclobacillus;Alicyclobacillus acidoterrestris;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;rosemary extracts;antimicrobial activity;carnosic acid;minimal inhibitory concentration;minimal bactericidal concentration; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 66 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;botany;botanika;systematic botany;sistematska botanika;asteridae; |
ID: | 23482 |