Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [S. Piskernik] |
UDK: | 579.24+579.26:547.9 |
COBISS: | 3461496 |
Št. ogledov: | 1611 |
Št. prenosov: | 324 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of rosemary extracts against Bacillus spp. and Staphylococcus spp. |
Sekundarne ključne besede: | pathogens;Bacillus spp.;Staphylococcus spp.;plant antimicrobials;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;grape seeds;citrus;olive leaves;hops;antimicrobial activity;minimal inhibitory concentration; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 65 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
ID: | 23427 |