| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2010 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Štrlekar] | 
| UDK: | 579.852.11:579.26:547.56 | 
| COBISS: | 3791992   | 
| Št. ogledov: | 1300 | 
| Št. prenosov: | 290 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of rosemary extract on thermal resistance of Bacillus cereus and Alicyclobacillus spp. | 
| Sekundarne ključne besede: | pathogens;Bacillus cereus spores;Alicyclobacillus spp. spores;rosemary extract;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;thermal resistance of spores;minimal inhibitory concentration; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 58 f. | 
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;classification and systematics of microorganisms;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; | 
| ID: | 23541 |