Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Štrlekar] |
UDK: | 579.852.11:579.26:547.56 |
COBISS: | 3791992 |
Št. ogledov: | 1300 |
Št. prenosov: | 290 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of rosemary extract on thermal resistance of Bacillus cereus and Alicyclobacillus spp. |
Sekundarne ključne besede: | pathogens;Bacillus cereus spores;Alicyclobacillus spp. spores;rosemary extract;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;thermal resistance of spores;minimal inhibitory concentration; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 58 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;classification and systematics of microorganisms;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
ID: | 23541 |