doktorska disertacija
Mojca Jevšnik (Avtor), Peter Raspor (Mentor), Valentina Hlebec (Komentor)

Povzetek

Integralno vrednotenje vključitve sistema HACCP pri zagotavljanju varnih živil

Ključne besede

food policy;food safety;HACCP;good practices;food supply chain;hazards;food handlers;consumers;education;triangulation;quantitative methods;qualitative methods;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Jevšnik]
UDK: 614.31:641.1:664:613.2:366.1(043)
COBISS: 238862336 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 423
Št. prenosov: 105
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Integral evaluation of HACCP system for food safety management
Sekundarne ključne besede: nadzor nad živili;varnost živil;HACCP;dobre prakse;živilsko prehransko oskrbovalna veriga;tveganja;zaposleni pri delu z živili;potrošniki;izobraževanje;triangulacija metod;kvalitativne metode;kvantitativne metode;
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak.
Strani: VII f., 176 str.
ID: 12016924