| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Jevšnik] |
| UDK: | 614.31:641.1:664:613.2:366.1(043) |
| COBISS: |
238862336
|
| Št. ogledov: | 423 |
| Št. prenosov: | 105 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Integral evaluation of HACCP system for food safety management |
| Sekundarne ključne besede: | nadzor nad živili;varnost živil;HACCP;dobre prakse;živilsko prehransko oskrbovalna veriga;tveganja;zaposleni pri delu z živili;potrošniki;izobraževanje;triangulacija metod;kvalitativne metode;kvantitativne metode; |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. |
| Strani: | VII f., 176 str. |
| ID: | 12016924 |