Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Jevšnik] |
UDK: | 614.31:641.1:664:613.2:366.1(043) |
COBISS: | 238862336 |
Št. ogledov: | 423 |
Št. prenosov: | 105 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Integral evaluation of HACCP system for food safety management |
Sekundarne ključne besede: | nadzor nad živili;varnost živil;HACCP;dobre prakse;živilsko prehransko oskrbovalna veriga;tveganja;zaposleni pri delu z živili;potrošniki;izobraževanje;triangulacija metod;kvalitativne metode;kvantitativne metode; |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak. |
Strani: | VII f., 176 str. |
ID: | 12016924 |