| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Ambrožič] |
| UDK: | 614.31:578:579.67 |
| COBISS: |
4701816
|
| Št. ogledov: | 333 |
| Št. prenosov: | 73 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Systemic evaluation and prevention of viral foodborne infection in food supply chain |
| Sekundarne ključne besede: | foods;food safety;hazards;food control;foodborne viruses;viral infection;shellfish;viral food safety management practices; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
| Strani: | X, 99 f. |
| ID: | 12016864 |