Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2010 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL ZF - Zdravstvena fakulteta |
Založnik: | Inštitut za sanitarno inženirstvo |
UDK: | 614.3:664.8.037 |
COBISS: | 4073067 |
ISSN: | 1854-0678 |
Matična publikacija: | Sanitarno inženirstvo |
Št. ogledov: | 385 |
Št. prenosov: | 78 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | zamrzovanje živil;sestavine živil;čas zamrzovanja;kakovost živil;varnost živil; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 4-13 |
Letnik: | ǂVol. ǂ4 |
Zvezek: | ǂno. ǂ1 |
Čas izdaje: | 2010 |
ID: | 11315372 |