Sebastjan Filip (Avtor), Rok Fink (Avtor), Mojca Jevšnik (Avtor)

Povzetek

Influence of food composition on freezing time

Ključne besede

freezing;food composition;freezing time;freezing point;food quality;food safety;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL ZF - Zdravstvena fakulteta
Založnik: Inštitut za sanitarno inženirstvo
UDK: 614.3:664.8.037
COBISS: 4073067 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1854-0678
Matična publikacija: Sanitarno inženirstvo
Št. ogledov: 385
Št. prenosov: 78
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: zamrzovanje živil;sestavine živil;čas zamrzovanja;kakovost živil;varnost živil;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 4-13
Letnik: ǂVol. ǂ4
Zvezek: ǂno. ǂ1
Čas izdaje: 2010
ID: 11315372
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, inhaltsanalytische Aufarbeitung von qualitativen Expertengesprächen zum Stellenwert des IFS in zertifizierten Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft
, naučno-praktičeskij žurnal