Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Šifrar] |
UDK: | 664.641/.642:602.3:579.864:579.67(043.2) |
COBISS: | 8640633 |
Št. ogledov: | 551 |
Št. prenosov: | 132 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Proteolysis of cereal proteins during spontaneous sourdough fermentation from different types of flour |
Sekundarne ključne besede: | bioactive peptides;antioxidative peptides;cereal proteins;sourdough;lactic acid fermentation;antioxidant effectiveness;yeast; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij biotehnologije |
Strani: | XII, 59, [20] f. pril. |
ID: | 11747226 |