magistrsko delo
Alenka Šifrar (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Polona Jamnik (Mentor), Tomaž Požrl (Član komisije), Polona Jamnik (Član komisije za zagovor), Blaž Cigić (Član komisije za zagovor), Mojca Narat (Član komisije za zagovor), Tomaž Požrl (Komentor)

Povzetek

Proteoliza žitnih proteinov med spontano fermentacijo kislega testa iz različnih vrst moke

Ključne besede

bioaktivni peptidi;antioksidativni peptidi;žitni proteini;kislo testo;mlečnokislinska fermentacija;antioksidativna učinkovitost;kvasovke;Saccharomyces cerevisiae;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Šifrar]
UDK: 664.641/.642:602.3:579.864:579.67(043.2)
COBISS: 8640633 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 551
Št. prenosov: 132
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Proteolysis of cereal proteins during spontaneous sourdough fermentation from different types of flour
Sekundarne ključne besede: bioactive peptides;antioxidative peptides;cereal proteins;sourdough;lactic acid fermentation;antioxidant effectiveness;yeast;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij biotehnologije
Strani: XII, 59, [20] f. pril.
ID: 11747226