| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2017 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Šifrar] | 
| UDK: | 664.641/.642:602.3:579.864:579.67(043.2) | 
| COBISS: | 8640633   | 
| Št. ogledov: | 551 | 
| Št. prenosov: | 132 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Proteolysis of cereal proteins during spontaneous sourdough fermentation from different types of flour | 
| Sekundarne ključne besede: | bioactive peptides;antioxidative peptides;cereal proteins;sourdough;lactic acid fermentation;antioxidant effectiveness;yeast; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Študij biotehnologije | 
| Strani: | XII, 59, [20] f. pril. | 
| ID: | 11747226 |