magistrsko delo
Jure Štalcar (Avtor), Marko Kreft (Recenzent), Mojmir Wondra (Mentor), Andreja Vanzo (Komentor)

Povzetek

Biogeni amini v vinu

Ključne besede

vino;modra frankinja;biogeni amini;jabolčno mlečnokislinska fermentacija;mlečnokislinske bakterije;histamin;biološki razkis;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Štalcar]
UDK: 663.253:547.233:615.9
COBISS: 4585592 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 617
Št. prenosov: 96
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Biogenic amines in wine
Sekundarne ključne besede: wine;Blaufränkisch;biogenic amines;malolactic fermentation;lactic acid bacteria;histamine;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 65 f.
ID: 12014793