diplomsko delo, univerzitetni študij
Eva Leskovšek (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor)

Povzetek

Potek jabolčno-mlečnokislinske fermentacije belega mošta in vina

Ključne besede

mošt;vino;belo vino;jabolčno-mlečnokislinska fermentacija;mlečnokislinske bakterije;vinifikacija;fizikalno-kemijske lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [E. Leskovšek]
UDK: 663.252/.256:663.221:543.2/.9
COBISS: 4676728 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 359
Št. prenosov: 62
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂcourse of malolactic fermentation in grape must and wine
Sekundarne ključne besede: musts;wines;white wines;malolactic fermentation;lactic acid bacteria;vinification;psysico-chemical properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 62 f.
ID: 12016970