Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [E. Leskovšek] |
UDK: | 663.252/.256:663.221:543.2/.9 |
COBISS: | 4676728 |
Št. ogledov: | 359 |
Št. prenosov: | 62 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂcourse of malolactic fermentation in grape must and wine |
Sekundarne ključne besede: | musts;wines;white wines;malolactic fermentation;lactic acid bacteria;vinification;psysico-chemical properties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 62 f. |
ID: | 12016970 |