Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2007 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Vrščaj Vodošek] |
UDK: | 663.221+663.252/.256:543.61.062 |
COBISS: | 3271288 |
Št. ogledov: | 410 |
Št. prenosov: | 89 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of variety, vintage and addition of starters in grape must or wine on the course of malolactic fermentation |
Sekundarne ključne besede: | wines;grape musts;malolactic fermentation;lactic acid bacteria;starters;vinification;Chardonnay;Malvasia;Sauvignon;Welsh Riesling;chemical composition;organic acids;sugars;glycerol;higher alcohols;volatile compounds;amino acids;yeasts;CO2; |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
Komentar na gradivo: | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XV, 166 f., [45] f. pril. |
ID: | 12016929 |